Ann-Elisaeth Knudsen - forfatter, foredragsholder, hjerneforsker og konsulent

Ann-Elisabeth Knudsen er uddannet cand. mag., og er lektor i dansk og psykologi. 
Neuropsykologi og hjerneforskning blev hurtigt Anns foretrukne område, mens hun læste psykologi på universitet. Viden om hjernens udvikling og funktion har været det primære arbejdsfelt lige siden.

Ann-Elisabeth Knudsen er derudover forfatter, eftertragtet foredragsholder, ekspert i TV- og debatprogrammer m.v

Foredrag kan bookes gennem Tikko og Athenas.



Med en baggrund som cand. mag. og en stilling som lektor i dansk og psykologi har Ann-Elisabeth Knudsen specialiseret sig inden for neurovidenskab og hjerneforskning. Det er blevet til en lang række foredrag og bøger.

Ved siden af foredragene og forfatterskabet har Ann været engageret i konsulentarbejde, og har gennem årene bidraget til relevante forskningsprojekter.

Gentagne gange har Ann været inviteret af forskellige medier, herunder TV-udsendelser som Den lille forskel og Test nationen, til at dele sin viden med seere og lyttere.

På denne side vil du få et overblik over Anns projekter, forfatterskab og foredrag.

Har du spørgsmål, eller ønsker at vide mere, er du velkommen til at kontakte Ann via kontaktformularen her.

Foredrag til både erhverv, skoler og foreninger

Med sin omfattende viden og erfaring har Ann-E. Knudsen i en årrække afholdt succesfulde og populære foredrag målrettet både erhverv, skoler og foreninger. Læs mere om foredragene og hvad du kan forvente.

Ann-E. Knudsen er en aktiv og ofte fuldt booket foredragsholder, der rejser landet rundt for at dele nye indsigter inden for neurovidenskab og psykologi.

Du vil opleve, at foredragene formidles med et humoristisk islæt - grin undervejs er ofte garanteret, og du vil med sikkerhed kunne genkende dig selv og/eller dine børn/partner i fortællingerne. .

To af de mest populære foredragstitler inkluderer:

"Værd at vide om mænd og kvinders hjerner" - Dette foredrag dykker ned i hjernens mysterier og kønsforskelle. Har du nogensinde undret dig over, hvorfor mænd pludselig beslutter sig for at rydde op i garagen, eller hvorfor kvinder klipper hækken lige før gæsterne kommer? Svarene finder du her.

"Din hjerne skrumper, skat" - Dette foredrag tager en underholdende rejse gennem hjernens udvikling og plasticitet. Hvordan påvirker hjernen vores liv, og hvordan kan vi udnytte dens potentiale bedst muligt?

Hvis du ønsker at booke Ann til et lærerigt og uforglemmeligt foredrag, er du velkommen til at tage kontakt direkte eller via Tikko og Athena.




Foredrag i hele Danmark med Tikko :